28-jarige Holtenaar verongelukt na aanrijding met bus; passagiers en getuigen gezocht

Foto: Persbureau GinoPress B.V.

Rijssen – Op de Nijverdalseweg bij Rijssen heeft dinsdagochtend 4 april een frontale aanrijding plaatsgevonden tussen een lijnbus een personenauto. Bij het ongeval is de bestuurder van de personenauto overleden. De chauffeur en passagiers van de lijnbus raakte niet gewond bij het ongeval. Meerdere ambulances en een Duitse traumahelikopter kwamen ter plaatse.

Burgemeester Arco Hofland

De auto is bij het ongeval op zijn kant belandt. De brandweer heeft het ongeval met schermen afgeschermd. De Nijverdalseweg is volledig afgesloten. Arco Hofland, de burgemeester van Rijssen-Holten is ook ter plaatse geweest.

Bij het ongeluk was nog een derde auto betrokken, de bestuurder hiervan is ongedeerd gebleven.

De politie laat weten dat het slachtoffer een 28-jarige man uit Holten betreft. Het lijkt te gaan om een inhaalactie die verkeerd is afgelopen. De politie is nog opzoek naar getuigen van het ongeluk en naar de inzittenden van de bus, die waren verdwenen nadat de buschauffeur terugkwam bij de bus. Dat laat de politie weten aan RTV Oost.

Ook is de politie opzoek naar de bestuurder van de auto die voor de lijnbus reed. Zij worden verzocht zich te melden bij de politie.

 

Deze diashow vereist JavaScript.


Geef als eerste een reactie

Geef een reactie