Bewoners met mes bedreigt tijdens woningoverval in Almelo

Foto: Archieffoto

Almelo – Dinsdagavond 30 januari rond 23.30 uur kreeg de politie een melding dat er mensen in een woning waren die daar niet thuishoorden. De mannen bedreigden één van de bewoners met een mes en eisten geld. Hierna ontstond een worsteling waarbij de bewoner maar ook één of beide overvallers gewond zijn geraakt. De overvallers zijn er vandoor gegaan op de fiets in de richting van de fietstunnel, Almelo Centrum.

Signalement
Man 1: is ongeveer 20 a 22 jaar oud en 1.80 m lang. Hij is licht getint. Hij droeg een licht grijze sjaal, en een muts en sprak gebrekkig Nederlands.
Man 2: is ongeveer 20 a 22 jaar oud en ook rond de 1.80 m lang. Hij is donker getint met zwart haar. Hij droeg een blauwe jas, iets geribbeld.
Verder droeg hij een muts en sprak gebrekkig Nederlands.

Getuigenoproep
De politie wil graag in contact komen met mensen die mogelijk iets gezien hebben of meer informatie hebben over de woningoverval in Almelo. Mocht u opnames hebben gemaakt of andere informatie bezitten, neemt u ook dan contact op. De politie is te bereiken via het nummer 0900-8844. Of als u uw informatie liever anoniem meldt, kunt u deze doorgeven aan de politie via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000. Ook kunt u een bericht sturen via Social Media.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie