Vrouw (52) gewond bij ongeval Wierden; dader rijdt door

Foto: Politie

Update 17:12 uur: De politie laat zojuist weten dat de auto en de bestuurster zijn aangetroffen in Rijssen. De 31-jarige vrouw was niet in het bezit van een rijbewijs.

Naar aanleiding van meerdere tips via social media is de veroorzaakster met haar voertuig aangetroffen bij een woning in Rijssen. Een 31-jarige vrouw uit Rijssen bleek de bestuurster te zijn ten tijde van het ongeval. Uit het ingestelde onderzoek bleek de vrouw niet onder invloed van alcohol te zijn. Ze bleek niet in het bezit te zijn van een geldig Nederlands rijbewijs te zijn. Tegen de vrouw wordt proces-verbaal opgemaakt voor het rijden zonder rijbewijs en het verlaten van een plaats ongeval.

Wierden – Zojuist, woensdag 13 december, om 12.28 uur heeft er een verkeersongeval met letsel plaatsgevonden op de rotonde Rijssensestraat met de Enterweg in Wierden. Bij de aanrijding is de dader doorgereden zonder haar identiteit of dat van haar voertuig achter te laten. Het meest kwalijke is dat zij het slachtoffer, een 52-jarige vrouw uit Geesteren, gewond achter heeft gelaten. De dader betreft een vrouw met lang haar en zij reed in een oud model Seat Ibiza, donkergrijs van kleur. Het voertuig moet schade hebben aan de voorzijde van het voertuig. Beiden kwamen uit de richting van Rijssen en reden in de richting van Wierden. De dader is na het ongeval met het voertuig omgekeerd en terug gereden in de richting van Rijssen. Het slachtoffer is met onbekend letsel vervoerd naar het ziekenhuis in Almelo voor verder onderzoek en behandeling. De politie is opzoek naar de dader en getuigen van het ongeval.

De locatie van het ongeval; beide reden Rijssen > Wierden. Dader is omgekeerd en teruggereden naar Rijssen

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie