Drie dodelijke slachtoffers en één zwaargewonde na aanrijding N36 bij Vriezenveen

Foto: Persbureau GinoPress B.V.

Vriezenveen – Op de N36 bij Vriezenveen, t.h.v. het Oosteinde, is zondagmiddag 23 oktober rond 16:45 een ernstig ongeluk gebeurd. Bij het ongeluk zijn twee auto’s betrokken, er zijn vier ambulances ter plaatse en ook de Duitse traumahelikopter is zojuist geland op de snelweg. Er zouden meerdere personen gewond zijn geraakt. De brandweer is met meerdere voertuigen ter plaatse gekomen om slachtoffers te bevrijden.

photo_2016-10-23_17-25-15
Foto: Persbureau GinoPress B.V.

Traumahelikopter

Eén persoon is met spoed met de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd en een ander slachtoffer is zelfs met de traumahelikopter naar het MST Enschede vervoerd.

Weg afgesloten

De N36 is volledig gestremd, de politie adviseert om te rijden via de Nieuwe Daarleveenseweg.

De verkeersongevallen analyse van de politie is ter plaatse om het ongeval te onderzoeken.

Dodelijke slachtoffers (rectificatie)

De Politie liet eerder via Twitter weten dat bij het ongeluk 3 slachtoffers zijn overleden en dat 1 slachtoffer zwaargewond is geraakt, hierbij hebben zij onjuiste gegevens over de slachtoffers bekend gemaakt, de politie laat weten hun oprechte excuses aan te bieden.

De juiste gegevens van de dodelijke slachtoffers zijn een 58-jarige man uit Appelscha, een 70-jarige man uit Schuinesloot en een 62-jarige vrouw uit Almelo. Het zwaargewonde slachtoffer is een 56-jarige vrouw uit Appelscha.. Met deze slachtoffers komt het totaal aantal verkeersdoden in Overijssel deze maand op 5.

 

Deze diashow vereist JavaScript.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie