Twee gewonden na aanrijding N36; Politie zoekt getuigen

Foto: Politie.nl

Westerhaar – De politie is een onderzoek gestart naar een verkeersongeval op de N36 halverwege Westerhaar en Vriezenveen op donderdag 8 september rond 14.15 uur. Daarbij raakten twee mensen gewond.

Getuigen meldden dat de man met zijn auto over de doorgetrokken streep reed en daarbij drie tegemoetkomende auto’s raakte. De man alsmede een tegenligger (personalia momenteel niet bekend) raakten gewond en werden overgebracht naar het ziekenhuis. Alle betrokken auto’s raakten dermate zwaar beschadigd, dat deze niet verder konden rijden. De hulpverleningsdiensten waren snel ter plaatse en de politie startte direct een onderzoek. Zo werd het rijbewijs ingenomen van de mogelijke veroorzaker van het ongeval.

De politie is op zoek naar getuigen die deze donkerkleurige Volvo Stationwagen hebben zien rijden op de N36 tussen Hardenberg en Almelo en die meer kunnen vertellen over het rijgedrag van deze persoon.

Getuigen worden opgeroepen zich te melden bij de politie op 0900-8844.

Deze diashow vereist JavaScript.

1 Comment

  1. Helaas is dit niet de eerste en ook niet de laatste keer dat er een ongeluk is veroorzaakt doordat iemand inhaalt over de doorgetrokken streep. Omdat er al zo weinig mogelijkheden zijn om in te halen krijg je meer automobilisten die gevaarlijke pogingen doen. Oplossing: maak een afscheiding tussen de twee rijbanen door bijvoorbeeld een vang rails dan blijft iedereen verplicht op zijn helft van de rijbaan.

Geef een reactie