Overzicht politieberichten afgelopen week

Politiebureau Oost-Nederland (Enschede)
Foto: Archieffoto

Op zondag 14 augustus 2016 om 23:40 uur kreeg de politie Hellendoorn de melding dat er een vrouw van haar fiets was gevallen op Het Reggedal te Wierden.
Ter plaatse bleek de vrouw al verzorgd te worden door het ambulancepersoneel. Ze is voor verder onderzoek en behandeling vervoerd naar het ziekenhuis te Almelo.

Op zondag 14 augustus 2016 om 01:27 uur kreeg de politie Wierden een melding dat er een shovel door Enter zou rijden. Gezien het tijdstip en mogelijkheid tot een ramkraak is er door meerdere voertuigen uitgekeken naar de Shovel.
Deze is uiteindelijk stilstaand aangetroffen op de Erve Hobbelinck te Enter. Uit het ingestelde onderzoek bleek er geen sprake te zijn van strafbare feiten of pogingen daartoe.

Op zondag 14 augustus 2016 om 00:13 uur kreeg de politie Wierden de melding van een fietser op de rijbaan van de N36 te Wierden.
Ter plaatse trof de politie geen fietser meer aan op de N36.

Op zaterdag 13 augustus 2016 om 16:49 uur kreeg de politie Wierden een melding dat er een aanhanger gekanteld was van een tractor op de Vriezenveenseweg te Wierden.
Ter plaatse waren de betrokkenen al bezig met het opruimen en repareren van de schade.
De betrokkenen regelen onderling de schade.

Op vrijdag 12 augustus 2016 om 22:00 uur kreeg de politie Wierden de melding dat er een personenauto in een sloot was gereden op de Klokkendijk te Notter, gemeente Wierden.
Ter plaatse trof de politie een getuige en de bestuurster, een 51-jarige vrouw uit Vroomshoop, aan. De 51-jarige vrouw bleek onder invloed van alcohol te zijn. De vrouw blies op het bureau 2 promille. Haar rijbewijs is ingevorderd.
Uit het ingestelde onderzoek bleek de vrouw rond 21:08 uur een aanrijding te hebben veroorzaakt op de Rijssensestraat te Nijverdal. Ze had daar de plaats van het ongeval verlaten zonder haar identiteit of dat van haar voertuig achter te laten.
Tegen de vrouw is proces-verbaal opgemaakt en zij heeft een dagvaarding gekregen en moet zich binnenkort verantwoorden voor de rechter.

Op vrijdag 12 augustus 2016 om 15:31 uur kreeg de politie Wierden een melding dat er een persoon van zijn fiets was gevallen op de Marktstraat te Wierden.
Ter plaatse bleek het slachtoffer een epileptische aanval te hebben gehad. De man is overgedragen aan het ambulancepersoneel.

Op vrijdag 12 augustus 2016 om 13:41 uur kreeg de politie Wierden een melding dat er een persoon van de fiets was gevallen in een parkeergarage, gelegen aan de Tolgaarde te Wierden.
Ter plaatse is het slachtoffer overgedragen aan het ambulancepersoneel, welke haar naar het ziekenhuis te Almelo hebben vervoerd voor verder onderzoek en behandeling.

Op donderdag 11 augustus 2016 tijdens de paardenmarkt in Enter zijn er een dertigtal bestuurders geverbaliseerd voor het negeren van een parkeerverbod. Er waren door de foutparkeerders problemen met de doorstroming van het overige verkeer.

Op zondag 7 augustus 2016 om 17:04 uur kreeg de politie Wierden een melding dat er een personenauto in de middenberm van de A1 Links onder Enter zou staan.
Ter plaatse bleek het voertuig een klapband te hebben gehad. Het voertuig is afgesleept door een bergingsbedrijf.

Op zaterdag 6 augustus 2016 om 20:29 uur kreeg de politie Wierden de melding dat er een personenauto tegen een lichtmast was aangereden op de Burgemeester J.C. van den Bergplein te Wierden.
Ter plaatse bleek dat 41-jarige bestuurster van een personenauto uit Wierden een bedieningsfout te hebben gemaakt en hierdoor rechtdoor te zijn gereden tegen een lichtmast. De lichtmast is in zijn geheel omver gereden.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie