Vier woninginbraken afgelopen weekend in Enter

Enter – Het afgelopen weekend zijn er maarliefst vier woninginbraken gepleegd in Enter. Aan vier verschillende straten werd ingebroken tussen zaterdag 20:50 uur en zondag 08:00 uur. Aan de tijdstippen is te zien dat de daders waarschijnlijk wisten dat de bewoners een poosje van huis waren of zouden zijn.

Sportlaan – Op zaterdag 28 april tussen 20.00 uur en 22.40 uur is er ingebroken in een woning, gelegen aan de Sportlaan in Enter. De dader(s) is/zijn de woning binnengekomen door een slaapkamer raam te forceren aan de achterzijde van de woning. De hele woning is doorzocht en het is nog onbekend wat er weggenomen is.

Bornerbroekseweg – Tussen zaterdag 28 april om 20.50 uur en zondag 29 april 01.40 uur is er ingebroken in een woning, gelegen aan de Bornerbroekseweg in Enter. De dader(s) is/zijn de woning binnengekomen door een balkondeur op de eerste etage open te breken. De hele woning is doorzocht en er het is nog onbekend wat er weggenomen is.

Lage dijk – Tussen zaterdag 28 april om 20.15 uur en zondag 29 april om 00.15 uur is er ingebroken in een woning, gelegen aan de Lage Dijk in Enter. De dader(s) is/zijn de woning binnengekomen door een raam te forceren aan de achterzijde van de woning. Het is nog onbekend wat er weggenomen is. Op de plaats delict zijn door de politie sporen aangetroffen en veiliggesteld.

Reggestraat – Tussen zaterdag 28 april om 21.30 uur en zondag 29 april om 08.00 uur is er ingebroken in een woning, gelegen aan de Reggestraat in Enter. De dader(s) is/zijn de woning binnengekomen door een raam te forceren aan de achterzijde van de woning. Uit de woning is niets weggenomen.

Ben je getuige geweest van één van deze inbraken of heb je hier meer informatie over? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Anoniem melden mag ook via Meld Misdaad Anoniem, bereikbaar op 0800-7000.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie