Zeer jong meisje verdacht van brandstichting Coop Almelo

Foto: Floris Kayim/ GinoPress

Almelo – De politie laat via Facebook weten een meisje van nog 10-jaar oud te verdenken van brandstichting bij de Coop afgelopen zaterdag. Rond 16:00 uur brak er brand uit in de winkel bij het schap van de Ammoniak. Op basis van camerabeelden verdenkt de politie nu het jonge meisje van brandstichting. Haar ouders zijn door de politie in kennis gesteld. De hele winkel was gevuld met rook en de brandweer schaalde op naar grote brand. Achteraf bleek het allemaal mee te vallen.

Eerder bericht:

Almelo – Op de middag van zaterdag 12 mei is kort na vier uur een brand uitgebroken bij de Coop supermarkt aan de Apollolaan in Almelo. De eerste melding voor de hulpdiensten kwam om zeven minuten over vier, drie minuten later werd opgeschaald naar het sein grote brand. Er was aanvankelijk sprake van veel rookontwikkeling en de hulpdiensten ontruimde het pand bij aankomst. Bij het binnen gaan van de eerste eenheid werd duidelijk dat het om een kleine brand ging en dat deze onder controle is. Wat er gebrand heeft en waar dit was is nog niet duidelijk. De brandweer is de winkel aan het ventileren maar deze staat desondanks nog steeds vol rook.

Twee aanwezige personen zijn door het personeel van een ter plaatse gekomen ambulance gecontroleerd maar bleven ongedeerd.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie